Tuinvlonders

  • Milieuvriendelijk
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid

Bent u op het internet aan het zoeken naar tuinvlonders? Zoek niet verder, want met het duurzame hout van het merk Heveatech gaat uw tuinvlonder er geweldig uitzien. Verder is het voordeel van het Heveatech Outdoor Parket dat de planken extreem breed zijn; ideaal dus voor tuinvlonders! Door de impregnatie van het Heveatech hout is de dichtheid verhoogd en is de opname van water bij de planken verhinderd. Hierdoor zijn deze planken ideaal voor het ombouwen van uw jacuzzi, zwembad of andere vochtige plekken met tuinvlonders.

Wat voor voordeel hebben tuinvlonders van Heveatech hout?

Voor hout van Heveatech wordt er gebruik gemaakt van een geavanceerde impregnatie technologie. Dit zorgt ervoor dat de planken minder makkelijk vocht opnemen en dus niet verbuigen of krom trekken. Ideaal dus voor het betimmeren of ombouwen van vochtige plekken. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de planken meteen klaar zijn om te verwerken in uw project. Waar andere planken eerst gelakt of behandeld moeten worden, is dit niet het geval bij de Heveatech planken van houthandel Wanrooij. Verder is het hout van Heveatech duurzaam in gebruik, er wordt 15 jaar garantie gegeven en het Heveatech Outdoor Parket zit in duurzaamheidsklasse 1.

Tuinvlonders van Houthandel van Wanrooij B.V., wij helpen u graag!

Wij van Houthandel van Wanrooij B.V. zijn er voor u! Al jaren zorgen wij ervoor dat u als klant, een 100% klantervaring meemaakt. Dat u uw project kan beginnen met kwalitatief de beste producten is ons doel. Bent u benieuwd naar de prijzen of het advies van onze ervaren verkopers? U kunt ons bereiken via het nummer: 073 – 5492718.

Ook interessant:

Terrasvlonders hardhout | Massief houten vlonder | Houten outdoor vlondervloer | Hardhouten vlonderplanken

Contacteer ons.

Houthandel Van Wanrooij B.V.
Eerdsebaan 25
5482 VN Schijndel

Tel: 073 5492718
Mail: info@houthandelvanwanrooij.nl

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht