Milieuvriendelijk hout

  • Milieuvriendelijk
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid

Wilt u uw huis te Tilburg, Eindhoven of Den Bosch of tuin betimmeren met milieuvriendelijk hout? Met het Heveatech Outdoor Parket van Houthandel van Wanrooij B.V. is dit mogelijk. Waar duurzaamheid in de huidige samenleving een steeds grotere footprint krijgt, speelt van Wanrooij hierop in door als enige importeur in Nederland te werken met Heveatech hout. Heveatech is milieuvriendelijk geproduceerd en toch massief 100% hout. Daarnaast is dit hout nagenoeg niet vatbaar voor uitzetting en krimp door vocht.

Waarom is Heveatech milieuvriendelijk hout?

Het Heveatech hout is geproduceerd op een manier die zeer milieuvriendelijk is. Heveatech maximaliseert het gebruik van het hout van boomstammen door ze te ontschorsen. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van plantagebomen die teruggewonnen zijn. Deze bomen groeien in Zuidoost-Azië en worden gebruikt voor de winning van latex en rubber, nadat ze gediend hebben voor dit doel worden ze gezien als afval en verband. Hartstikke zonde natuurlijk! Daarnaast zijn de Heveatech planken ook recyclebaar als sloophout, hierdoor hebben de planken van het Heveatech Outdoor Parket spreekwoordelijk meerdere levens. Verder blijven de planken recht en gaan ze niet kromtrekken na verloop van tijd, door weersomstandigheden of dat er bijvoorbeeld vocht intrekt.

Bent u benieuwd naar de actuele prijzen of heeft u vragen?

Voor de actuele prijzen kunt u altijd bellen naar het nummer: 073 – 5492718. Uw belletje wordt opgenomen door een van onze gespecialiseerde verkopers. U wordt altijd met 100% inzet geholpen en zelfs nog een beetje meer als het moet! Voor uw project is er altijd wel een bepaald product in ons assortiment, u grijpt dus nooit mis!


Ook interessant:

Massief houten vlonder | Houten outdoor vlondervloer | Hout dat niet werkt | Tuinvlonders

Contacteer ons.

Houthandel Van Wanrooij B.V.
Eerdsebaan 25
5482 VN Schijndel

Tel: 073 5492718
Mail: info@houthandelvanwanrooij.nl

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht