Hardhouten vlonder

  • Milieuvriendelijk
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid

U wilt een hardhouten vlonder? Dat is geen enkel probleem! Neem bijvoorbeeld een vlonder van Heveatech hout. De enige Nederlandse importeur van dit specifieke hout is Houthandel van Wanrooij B.V. in Schijndel, gelegen nabij Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Wij werken met hoogwaardige kwaliteit en hieronder valt ook het Heveatech hout. Houthandel van Wanrooij B.V. is een van de grootste houthandelaren in Nederland. Met een terreinoppervlakte van ongeveer 10.000 vierkante meter, kan iedereen zijn perfecte product vinden in onze showroom en showterrein.

Een hardhouten vlonder bij Houthandel van Wanrooij B.V.; wij helpen u graag!

Voor een hardhouten vlonder bent u bij ons op het juiste adres, wij zorgen ervoor dat u een garantie heeft van kwaliteit en een product van hoogwaardige kwaliteit. Houthandel van Wanrooij B.V. staat voor kwaliteit en verkoopt zowel aan hoveniers, zzp érs, de bouw als aan  particulieren en de industrie. Onze vakkundige verkopers helpen u graag met het informeren en adviseren welke planken u het beste kunt gebruiken voor de hardhouten vlonder die u voor ogen heeft. Daarnaast hebben wij met het Heveatech Outdoor Parket de ideale planken voor buitengebruik. Met planken die niet werken en een gelijkwaardige dichtheid hebben als merbau heeft u kwalitatief een zeer sterke plank, die niet afhankelijk is van verschillende weertypes.

Uw hardhouten vlonder gemaakt van het Heveatech Outdoor Parket

Voor het duurzame, milieuvriendelijke Heveatech hout kunt u alleen terecht bij Houthandel van Wanrooij B.V., met de jarenlange ervaringen van de verkopers wordt ervoor gezorgd dat u altijd op de juiste manier wordt geholpen. Bent u benieuwd naar onze service en de expertise van onze verkopers? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 073 – 5492718.


Ook interessant:

Tuinvlonders | Massief houten vlonder | Houten terras aanleggen | Hout voor buiten

Contacteer ons.

Houthandel Van Wanrooij B.V.
Eerdsebaan 25
5482 VN Schijndel

Tel: 073 5492718
Mail: info@houthandelvanwanrooij.nl

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht