Hardhouten vlonderplanken

  • Milieuvriendelijk
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid

Bent u op zoek naar brede houten of hardhouten vlonderplanken? Dan bent u bij Houthandel van Wanrooij B.V. op het juiste adres. Houthandel van Wanrooij B.V., gevestigd in Schijndel, nabij steden als Den Bosch, Tilburg en Eindhoven, is de enige Nederlandse importeur van Heveatech hout. Voor brede houten of hardhouten vlonderplanken garanderen wij u kwaliteit, duurzaamheid en hout dat niet werkt. Voor u klinkt dit allemaal als voordelen, maar voor ons is dit de standaard van Heveatech hout.

Wij bieden brede hardhouten vlonderplanken aan

Doordat de hardhouten planken van het Heveatech Outdoor Parket een stuk breder zijn ten opzichte van normale houten vlonderplanken, is dit een groot voordeel als u bijvoorbeeld een terras wilt gaan plaatsen. Verder zijn de vlonderplanken gelijk bij aankoop al klaar om te verwerken. Waar andere houten of hardhouten planken eerst gelakt of geïmpregneerd moeten worden, is dat bij Heveatech niet het geval. Dit is voor u een uitkomst wanneer u buiten duurzame brede vlonderplanken wilt plaatsen. U hoeft niet langer rekening te houden met de verschillende weertypes van de seizoenen.

Heeft het Heveatech Outdoor Parket u al overtuigd?

Bent u al overtuigd van de verschillende voordelen van het Heveatech Outdoor Parket? Worden ze door u gebruikt als extra brede houten vlonderplanken? Of gaat u toch uw jacuzzi ombouwen? Met de planken van Heveatech zijn er genoeg mogelijkheden! Bent u benieuwd naar de prijzen of heeft u andere vragen? Onze ervaren en deskundige verkopers helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken op het nummer: 073 – 5492718.


Ook interessant:

Hardhouten vlonder | Natuurlijke houten planken | Houthandel Schijndel | Hout voor buiten

Contacteer ons.

Houthandel Van Wanrooij B.V.
Eerdsebaan 25
5482 VN Schijndel

Tel: 073 5492718
Mail: info@houthandelvanwanrooij.nl

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht